Seglingsträff

För att ytterligare öka både intresse och aktivitet för seglingen i allmänhet har vi härmed nöjet att inbjuda er till seglingsträff på Karlskrona Jolleklubb, lördagen den 10:e augusti med start klockan 09:00. Båtar som står till vårt förfogande att segla är RS Aero, RS 100, Weta trimaran med trapets (unik i världen), Laser 2000, Tvåkrona och naturligtvis en SailQube optimistjolle för den som vill det.

Tanken med detta är att alla som vill, allt ifrån förälder till ungdom/nybörjare, ska få prova att segla lite större båtar med eller utan instruktör. Även den som aldrig har seglat är välkommen att prova på oavsett ålder.

Om vi startar klockan 09:00 med sjösättning av segelbåtar och följebåtar, kan vi segla till strax innan klockan 12:00, och sedan grilla korv på klubben. Kanske kan vi ha dragkamp eller annat kul för att sedan segla lite till på eftermiddagen.

Vänligen anmäl er i god tid till e-postadressen familjedag@karlskronajolleklubb.se så vi kan beställa fika och annat i tillräcklig mängd.

Önskar er alla välkomna och vi hoppas på fantastiskt väder!