Sponsorer

Sponsorflagga på områdetÄr ni intresserade av att stötta Karlskrona Jolleklubbs ungdomsverksamhet? Vi kan erbjuda olika typer av exponering av Ert varumärke.

Sponsorpaket – Vill ni samarbeta med oss?
Då tar vi fram ett sponsorpaket tillsammans!


Vi har några olika lösningar som förslag:

  • Er logga och länk på vår hemsida.
  • Dekaler på våra båtar eller segel. (Behöver vi säga mer än ”Bevara Stråholmen. Stoppa Janzons mygel”? i SOS Sällskapsresan 3).
  • Flaggor på området.
  • Skyltar på vårt staket. (Ingen som ska till hundbadplatsen, ska ut och hoppa från stans coolaste hoppställe eller bara ta en promenad runt vackra norra-Långö missar en välplacerad skylt på vårt staket).

Tag kontakt med oss för samarbete och vidare diskussion angående ert sponsorskap till e-postadressen sponsor@karlskronajolleklubb.se.

Karlskrona Jolleklubb är en båtklubb som bland annat bedriver seglingsverksamhet för barn och ungdomar från nio år och uppåt. Vårt mål är att på ett lekfullt sätt lära ut segling oavsett sociala och ekonomiska förutsättningar. Genom att hålla låga avgifter gör vi det möjligt för alla att prova på segling.

Vår seglarskola är väldigt populär och efter avslutad kurs har ungdomarna möjlighet att fortsätta segla i vår fortsättningsgrupp som håller igång från maj till september. I fortsättningsgruppen leker vi fram seglingen genom att blanda långseglingar med, teknikträning på bana, ”säkerhet på vattnet” med planerad kapsejsning och mycket annat. Vårt fokus ligger på att ha roligt som alternativ till mer tävlingsinriktad seglingsverksamhet.

Verksamheten finansieras med kommunala verksamhetsbidrag samt LOK-stöd från RF/SISU. Flertalet gånger har barnen deltagit i strandstädningar både i Håll Sverige Rent och Panta Mera’s regi, vilket har gett både kunskaper i sopsortering och ett bidrag till seglingsverksamheten. Såväl styrelse som alla vuxna seglingsledare i klubben jobbar ideellt och vi har därför inga utgifter för dessa.

På klubben har ungdomarna möjlighet att låna optimister och flermansjollar utan kostnad under våra träningar. De båtar vi genom åren använt oss har varit äldre renoverade optimister. Men de senaste åren har vi genom egna medel, kommunala föreningsbidrag och sponsorers hjälp kunnat byta ut alla våra äldre skoloptimister mot moderna jollar av typen SailQube.

Kommande prioriterade projekt

  • Anskaffning av spinnakrar till våra flermansjollar – För att utveckla klubbens seglingsverksamhet vill vi komplettera våra 2-kronor med spinnakrar. Därigenom får våra ungdomar sista pusselbiten som behövs för att kunna hjälpa till ombord på större segelbåtar.

Vill ni vara med och sponsra KJK’s ungdomsverksamhet och därmed bidra till att fler barn och ungdomar får lära sig segla nu i sommar?

Träningspass på Danmarksfjärden

Träningspass på Danmarksfjärden

/Jolleseglingstränarna, Karlskrona Jolleklubb