Seglarskola

2024-04-16 – Uppdatering angående anmälan till KJK seglarskola 2024

Endast tre veckor efter att vi öppnade anmälan till årets seglarskola, är den redan nu fulltecknad. Vi är stolta och glad över förtroendet, och ska som vanligt ge allt för att alla elever ska trivas och fastna för vår fantastiska sport!ÄR DU 9-12 ÅR OCH VILL LÄRA DIG SEGLA?

KJK Seglarskola
Karlskrona Jolleklubb bjuder traditionsenligt in Dig som är 9-12 år till seglarskolan på Långö. Vi lär ut grunderna i segling med lekfulla övningar och teori.

Målet är att du ska lära dig att själv segla optimistjollen och ha kul på vattnet. Vi har fokus på att ha roligt tillsammans och att lära ut ett bra
sjömanskap. Vår seglarskola passar alla, från dig som inte provat att segla tidigare till dig som behöver lite repetition för att komma vidare.

Upplägg:
Seglarskolan inleds lördagen den 25 maj och fortsätter sedan varje lördag klockan 09:30-12:00 och tisdag klockan 17:30-20:00, fram tills avslutningen söndagen den 16 juni.

  • Kursavgiften är 600 kronor inklusive ungdomsmedlemskap i KJK (50 kr) för dig som inte redan är medlem.
  • Vi använder klubbens superfina optimistjollar.
  • Egen seglarväst ska medföras (fråga oss gärna om lämplig modell om du ska skaffa en).
  • Krav på simkunnighet, 200 meter.
  • Inga förkunskaper i segling eller båtliv krävs.

Efter seglarskolan erbjuds du plats i vår fortsättningsgrupp på torsdagar och söndagar, för att ta steget vidare, lära dig ännu mer och fortsätta ha kul tillsammans med oss.

Frågor och anmälan med namn, personnummer och adress samt vårdnadshavares namn, mobilnummer och e-postadress skickas till seglarskolan@karlskronajolleklubb.se.

OBS! Vänta inte med din anmälan. För att kunna hålla en god kvalitet och säkerhet har vi ett begränsat antal platser, ”först till kvarn” gäller.

VÄLKOMMEN ATT SEGLA MED OSS!


KJK Logga

Svenska Seglarförbundet Seglarskola

KJK Seglarskola