Klubbkläder

Karlskrona Jolleklubb har avtal om klubbkläder med Intersport där vi har en webbshop med KJKs sortiment. Du kan beställa kläder när det passar dig. Det finns dels bra kläder för jollesegling såväl som träning på gymmet och i löparspåret, dels plagg att stoltsera med på stan, på bryggan och på strandhuggen i sommar. Nu kan vi alla vara ambassadörer för KJK!

Så här beställer du

  1. Spana in webbshoppen: https://team.intersport.se/karlskrona-jolleklubb
  2. Besök butiken i Amiralen och prova ut storlekar. På sommarhalvåret finns alla kläder längst ner till höger i butiken, på vinterhalvåret finns de på ”kontoret” en bit in på höger sida i butiken. Om du inte kan ha webbshoppen framme i mobilen, skriver du innan besöket upp vad modellerna heter. Det är inte säkert att du kan prova ett plagg av rätt färg, alla plagg finns inte i alla färger i alla storlekar.
  3. Beställ i webbshoppen, men se gärna först till att du valt att stötta Karlskrona Jolleklubb, se nedan. På de flesta plagg kan du välja till att få ditt namn tryckt på kläderna om du vill.
  4. Efter en vecka eller två kan du sedan hämta ut kläderna i Intersports butik i Amiralen köpcenter.

Ytterligare plagg
Det finns möjlighet att välja ett par plagg till, förutom de som finns i webbshoppen. (Det är tekniska begränsningar som gör att de inte kan läggas in i webbshoppen.) För dessa plagg blir steg 3 ovan att du meddelar vår kontaktperson för klubbkläder vilka plagg och storlekar det handlar om. Dessa plagg är:

  • Pikétröja i funktionsmaterial, marinblå eller vit. Denna modell heter ”Core unify polo shirt” och finns att prova i butiken.
  • Softshelljacka (mer info kommer).

För ledare
För dig som är ledare och vill att det ska synas på dina plagg (överdelar), blir steg 3 för dessa plagg att du meddelar vår kontaktperson för klubbkläder vilka plagg och storlekar det handlar om. I nuläget får du får själv stå för kostnaden även för dessa plagg. På långärmade plagg sätter vi ”Ledare” på ärmen (flytvästvänligt), på kortärmade plagg kommer trycket på ryggen. Nästa deadline för ledarbeställning är söndag 1 maj 2022.

Stötta Karlskrona Jolleklubb för alla dina inköp hos Intersport

Genom att lägga in Karlskrona Jolleklubb som ”Min förening” hos Intersport, kan du stötta vår ungdomsverksamhet utan att det kostar dig någonting. KJK får 3% av det du handlar för.

Så här gör du
Gå till sidan https://www.intersport.se/club-intersport

Om du redan är medlem väljer ”Logga in”. Om du inte är medlem väljer du ”Skapa konto/Bli medlem”.

Under ”Mina uppgifter” och ”Butiker & förening” väljer du förslagsvis Karlskrona Amiralen som ”Min butik” och självklart Karlskrona Jolleklubb som ”Min förening”. Glöm inte att klicka på ”Spara”…