Seglarskola 2023

KJK Seglarskola

ÄR DU 9-12 ÅR?

VILL DU LÄRA DIG SEGLA?

VÄLKOMMEN TILL SEGLARSKOLAN

2023Karlskrona Jolleklubb bjuder traditionsenligt in Dig som är 9-12 år till seglarskolan på Långö. Vi lär ut grunderna i segling med lekfulla övningar och teori.

KJK Seglarskola
Målet är att du ska lära dig att själv segla optimistjollen och ha kul på vattnet. Vi har fokus på att ha roligt tillsammans och att lära ut ett bra sjömanskap. Vår seglarskola passar alla ifrån dig som inte provat att segla tidigare till dig som behöver lite repetition för att komma vidare.

KJK Seglarskola
Upplägg:
Seglarskolan inleds lördagen den 27 maj och fortsätter sedan ett antal lördagar klockan 09:30-12:00 och onsdagar klockan 17:30-20:00. Avslutningen hålls söndagen den 2 juli och totalt planerar vi att genomföra 6 stycken tillfällen.

  • Kursavgiften är 500 kronor inklusive ungdomsmedlemskap i KJK (50 kr) för dig som inte redan är medlem.
  • Vi använder klubbens superfina optimistjollar.
  • Egen seglarväst ska medföras (fråga oss gärna om lämplig modell om du ska skaffa en).
  • Krav på simkunnighet, 200 meter.
  • Inga förkunskaper i segling eller båtliv krävs.

Efter seglarskolan erbjuds du plats i vår fortsättningsgrupp på torsdagar och söndagar, för att ta steget vidare och lära dig ännu mer.

Frågor och anmälan med namn, födelsedatum och adress samt vårdnadshavares namn, mobilnummer och e-postadress skickar du senast 14 maj till seglarskolan@karlskronajolleklubb.se.

OBS! Vänta inte med din anmälan. För att kunna hålla en god kvalitet och säkerhet har vi ett begränsat antal platser, ”först till kvarn” gäller.

VÄLKOMMEN ATT SEGLA MED OSS!


KJK Logga