KMS som mål

KJK Segling 2020-09-06

Vi är inne i september och seglingssäsongen börjar närma sig sitt slut. Det hindrade inte 5 seglare från att komma till söndagens träning 6/9. Efter att vi haft fokus på att segla bana några gånger innan klubbmästerskapet, ägnade vi dagens pass till utflykt, med Karlskronas Motorbåtssällskap fina anläggning på Västra Mark som mål. Ordinarie tränartrio var idag tillfälligt helt utbytt mot Eva, Hampus och Mattias. Men det gick ju bra ändå, tycker i alla fall vi tränare för dagen 😉

Vi inledde med slör norrut, genom den trånga passagen mellan Stora Andön och Västra Mark och vidare längs Andöarna. Som väntat var det skiftande vindstyrka och -riktning när vi var nära land. Klurigt men mycket lärorikt! Efter fika och traditionsenlig fotografering vid ankaret kryssade vi hemåt, denna gången väster om Andöarna.

Det märks att erfarenheten finns hos allihopa, coachningen handlar nu om att förfina snarare än om att hjälpa till att reda ut situationen. Häftigt också att 3 av dagens 5 deltagare för 4 månader sedan aldrig hade suttit i en segeljolle och nu hanterar seglingen så bra!

KJK Segling 2020-09-06

KJK Segling 2020-09-06

KJK Segling 2020-09-06

KJK Segling 2020-09-06