Klubbkampen del 1

Klubbkampen 2023-07-01

På lördagen hölls årets första deltävling av Klubbkampen. Äntligen var det dags för comeback för förra årets succé!

Hela nio förväntansfulla KJK-seglare samlades på Dragsö och med den laguppställningen var vi klart största klubb. Efter en inledande samling genomfördes en tävling på land, med blandade lagmedlemmar från de tre deltagande klubbarna KJK, KnSS och KSS.

Därefter var det dags för segling! 4 race genomfördes och vi bytte deltagare mellan varje race så att alla fick segla. Mycket bra kämpat av alla deltagare!

Väl på land igen var det dags för korvgrillning och ytterligare en landtävling. Därefter blev det mer segling. Denna gången var det dock föräldrar och ledare som gav sig ut i optimistjollarna. I kluriga (och stundtals obefintliga vindar) inne vid hamnen tog sig alla runt banan. I slutet av årets säsong hoppas vi få till en föräldrasegling i optimistjollar även på KJK, så det är lika bra att ni föräldrar tjuvtränar lite i sommar… Nu är i alla fall två av oss lite uppvärmda inför det.

Hur gick det då för KJK i denna första deltävling? Vi kom på en mycket fin andraplats som alla ni som deltog ska vara mycket stolta över. Bra jobbat allihopa och tack både till er och arrangerande Karlskrona segelsällskap för en mycket bra dag tillsammans!

Nästa deltävling går av stapeln i Karlshamn den 19 augusti. Då är det dessutom båtmässa där, så boka in det i kalendern med en gång!

Klubbkampen 2023-07-01

Klubbkampen 2023-07-01

Klubbkampen 2023-07-01

Klubbkampen 2023-07-01

Klubbkampen 2023-07-01