Grattis Gustaf!

Blekinge Seglarförbund - Årets junior 2023Gustaf tar emot utmärkelsen ”Årets junior 2023” av BSF´s ordförande.

På torsdagskvällen hölls Blekinge Seglarförbunds årsmöte. Årsmötet vandrar runt bland klubbarna och detta året stod Karlskrona Segelsällskap värd i sitt fina klubbhus på Dragsö.

Ur Karlskrona Jolleklubbs perspektiv är det värt att uppmärksamma två saker:

  • Det första är att vi från och med nu är representerade i Blekinge Seglarförbunds styrelse. Det är viktigt att vi drar vårt strå till stacken med att ta ansvar för segling i Blekinge. Samtidigt får vi bättre kontakt med andra klubbar i Blekinge och kan lära oss av varandra.
  • Det andra, och det som är mest värt att uppmärksamma, är att vår seglare Gustaf Arvmyren av Blekinge Seglarförbunds styrelse utsetts till årets junior 2023. Motiveringen lyder: ”Trafik Bores vandringspris för 2023 tilldelas Gustaf Arvmyren, KJK. En fantastisk seglarkompis, glädjespridare och flitig kappseglare.” Gustaf är den förste KJK-seglare som får denna utmärkelse.

Priset har delats ut sedan 1978 och i den medföljande boken kan man på uppslag efter uppslag läsa om alla duktiga Blekingeseglare som tagit emot priset under 45 års tid. Gustaf mottog priset av ordförande Tomas Pettersson och vice ordförande, tillika Gustafs fantastiska tränare i Karlskrona Segelsällskap, Marcus Borg.

Grattis Gustaf, mycket välförtjänt!