Dagsläger på klubben

KJK Träning 2016-08-20

Förmiddagens seglingspass bestod av en kryss- och länsbana som efter några seglade varv gjordes om till ett passande stort område för seglingsdatten. I seglingsdatten dattar man genom att kasta en mjuk boll på båtens skrov. Här gäller det att vara snabb, plocka upp bollen och skynda sig att datta någon annan samtidigt som seglaren måste hålla koll på styrbordsregeln. Efter en stund minskades områdets storlek ner och svårighetsgraden ökade. En bra lek där man övar både båtkontroll, väjningsregler och har roligt.

Vid lunchtid bröt vi för att genomföra traditionsenlig dragkamp och sedan följde lunchen som bestod av hamburgare med bröd och andra tillbehör. Som efterrätt blev det bland annat råbandsknop och pålstek av godissnören!

KJK Träning 2016-08-20

KJK Träning 2016-08-20

De som ville fick sedan prova på stand up paddleboard och dagen avslutades med en skattjaktssegling. Här fick seglarna åka till en boj där instruktioner fanns om vilken boj som skulle uppsökas härnäst. Skatten fann seglarna på klubbstugans balkong.

Tack till alla som varit med och hjälpt till idag och tack till alla föräldrar som lånat ut sina goa ungar till oss. Vi har haft jättekul, hoppas att barnen också haft det!

KJK Träning 2016-08-20